Yazlık Elbise Seçimi & Kombin Önerileri

Yazlık Elbise Seçimi & Kombin Önerileri

Yazın olmazsa olmazlarından biri de elbiselerdir. Rahatlık, konfor ve harika elbise kombin fırsatları sunmaktadır. Yazlık elbise seçimlerinde seçenekler oldukça fazladır. Bu nedenle de kombin yapmak için birçok fırsat vardır. Yazlık elbiseler doğru parçalar ile kombinlendiği zaman çok daha şık ve yaza uygun bir tarz yakalanabilmektedir. Kısa veya yazlık elbiseleri kombinlemek için en önemli parçalar, çanta, ayakkabı veya terlik seçimi son olarak da aksesuarlardır. Kadın elbise denilince birçok kombin önerisi söz konusudur.

Beyaz Uzun Elbise İle Rahatlık

Yaz aylarının şüphesiz ki en çok tercih edilen elbise modelidir. Yazın rahatlığını ve güzelliğini hissetmek için beyaz elbiseler ideal bir seçenek olmaktadır. Beyaz ve uzun elbiseleri biraz renkli ve büyük formda ki takılar ile kombinleyebilirsiniz. Bu sayede kombininize hareket katmak mümkün olacaktır. Aynı zamanda sandaletler de beyaz elbiseler ile kombinlenecek en güzel parçadır. Genellikle hasır görünümünde düz sandaletler tercih edilmektedir. Güzel yazlık şapkalar veya büyük gözlükler ile görümünüzü daha zenginleştirebilirsiniz. Çanta konusu da önemli bir detaydır. Beyaz elbise kombin yaparken klasik görünümden kaçınmak sizi daha tarz sahibi yapacaktır. Günlük kullanımlarda daha bez formda veya fileli yapıda çantalar tercih etmek kombininizi tamamlayacaktır. Ancak akşam yemeği veya daha resmi olsun istiyorsanız biraz daha klasik modeller tercih edilebilir.

Güneş Gözlükleri

Yaz ve kış mutlaka kullanılan güneş gözlükleri kombinlerinizi tamamlayacak ve daha zengin gösterecek parçalardır. Kombinlerinizin daha zengin görünmesini istiyorsanız büyük güneş gözlükleri tercih edebilirsiniz. Özellikle yazlık elbiseler ile güneş gözlükleri birbirini bütünleyen parçalardır. Sade bir elbise tercih ettiyseniz büyük ve ilgi çeken güneş gözlükleri ile kombininizi konuşturabilirsiniz. Kendi tarzınızı yansıtmak amacıyla sıradan gözlükler yerine alışılmışı dışında tasarımlara sahip gözlüklerde kullanılabilir. Sadece elbise değil kadın etek, eşofmanlar, pantolonlar dahil tüm parçalar için tamamlayıcı bir görevi söz konusu olmaktadır.

Çiçekli Yaz Elbisleri

Yazın en favori parçası şüphesiz ki çiçekli elbiseler olmaktadır. Adeta yazın geldiğini göstere çiçekli elbiseler her kadının dolabında olan ve yazın kurtarıcı parçaları arasındadır. Çiçekli elbiselerin kombinlenmesi kimileri için karmaşık olabilir fakat doğru birkaç parça ile çiçekli elbiseler ile harika bir tarz yakalanabilir. Öncelikle sade ayakkabı ve çanta seçimi çok önemlidir. Sade tonlarda ve ince ipli sandaletler yanı sıra dolgu topuk terliklerde çiçekli elbiselere çok yakışmaktadır. Daha küçük yapı da çantalar ile kombinlemek de güzel olacaktır. Ancak mümkün olduğu kadar sade bir çanta olmasına önem verin. Çünkü kombinizde ki star parça elbiseniz ve her yerde hareketli parçalar olması göz yormaktadır. Aksesuar olarak sadece güneş gözlüğü tercih edebilirsiniz. Renkli ve büyük aksesuarlar çiçekli elbise kombin için iyi bir tercih değildir.

Bol ve Salaş Elbiseler Tercih Edin

Yaz günlerinin sıcağından bunalmamak için mümkün olduğu kadar bol ve terletmeyen kumaştan yapılan elbiseleri tercih edin. İnce askılı elbiseler aynı zamanda bol olduğunda hem rahatınızı hem de şıklığınızı tamamlamaktadır. Çok dar ve vücudu saran elbiseler gününüzden keyif almanızın önünde ki büyük bir engel olabilir. Yazı ruhuna uygun bir kombinin önceliği bol elbiselerdir.

Kombinlenmesi de oldukça kolaydır. Elbise kombin için yazlık birkaç önemli parçanızın olması yeterli. Tek parça elbiselerin en önemli avantajı da kombinleme kolaylığı olmaktadır. Farklı kıyafetlere ihtiyaç duymadan sadece birkaç parça aksesuar kullanmanız durumunda şahane bir tarz yakalayabilirsiniz. Üstelik yazın sıcağından bunalmadan ve rahatlığınızdan ödün vermeden yapmak mümkündür.

Etiketler: yazlik-elbise-secimi-kombin-onerileri
Mayıs 02, 2023
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR