2023 Moda Trendleri Hakkında Merak Edilen Her Şey

2023 Moda Trendleri Hakkında Merak Edilen Her Şey

Her sene farklı kıyafetler ve tarzlar moda olmakta iken 2023 yılında bambaşka ve harika trendler kendini göstermeye başladı. Kadın giyim konusunda yeni trendler kış ayında olduğu gibi yaz ayında da çok farklı trendler olacağa benziyor. 2023 moda trendleri sürekli değişmektedir ve sosyal medyanın da etkisi ile yeni trendler hızla yayılmaktadır. Her sene farklı renkler ve tarzlar ön planda olmakta ve trendler belirli noktalar üzerinde yoğunlaşmaktadır.

2023 Yılında Midi Boy Etekler Ön Planda

2023 yılında en göze çarpan ve herkesin beğenerek giydiği kıyafetlerin başında midi boy etekler gelmektedir. Özellikle kışın uzun çizmeler ile kombinlenen midi boy etekler harika bir görünüm sunmaktadır. Özellikle derin yırtmacı olan midi boy etekler bu sene her kadının dolabında yerini alacağa benziyor. Yazında midi boy eteklerin rüzgârı çok esecek ve farklı modeller bu yaz için kadınların favori kıyafetleri arasında olacaktır.

Tenis Etekleri Bu Sene Çok Moda

Gerek duruşları gerek ise spor duruşu sayesinde kadınların en çok sevdiği etek modelleri arasında tenis etekleri vardır. Ve bu nedenle de 2023 yılının yeni treni arasına katılmaktadır. Sweatshirler ile yapılan spor kombinler çok beğenilmekte ve harika bir tarz yakalanmaktadır. Sadece sweatshirtler ile değil, croplar ile de kombinlenerek daha yaza uygun bir hale dönüştürülmektedir. Bu yaz çoğu kadında tenis eteklerine veya tenis şortlarına rastlamak mümkün olacak.

Deri Pantolonlar Bu Sene Her Zamankinden Daha Popüler

2023 yılının en gözde parçalarından biri de deri pantolonlar oldu. Özellikle kış ayında çoğu kombinde deri pantolonlara veya deri kıyafetlere rastlamak mümkündü. Farklı renkler de deri pantolon seçeneği ile kombinlere farklılık katılmasının yanı sıra farklı tarzlarda yakalandı. Uzun kabanlar ile kombinlendiği zaman gerçekten muazzam bir görünüme imza atmaktadır ve kış aylarında bu ikili en öncü trend olmuştur. Deri ceketler de aynı popülerliğini korumakta olup, bu sene için deri pantolon rüzgarı daha fazla esmiştir.

Şık Ve Sade Aksesuarlar Bu Sene Çok Moda

2023 kadın aksesuar modasında daha sade ama aynı zamanda ben buradayım diyen aksesuarlar olmaktadır. İnce yapıda kolyeler ve zincirli aksesuarlar kadınlar tarafından en çok sevilen aksesuarların başında gelmektedir. Bunun yanı sıra büyük gözlükler her zaman ki gibi 2023 yılında da trendler de olmaktadır.

Blazer Ceketler Yine Vazgeçilmez

Diğer senelerde olduğu gibi 2023 yılının vazgeçilmez parçalarından biri blazer ceketlerdir. Neredeyse çoğu kombine uyan bir parça olduğu için yaz ve kış severek kullanılmaktadır. Özellikle farklı renklerde ve aynı renk pantolonlar ile kombinlenmesi sonucunda sade ama bir o kadar şık kombinler yapılmaktadır. Bu yıl sıklıkla karşılaşacağınız parça blazer ceket olacak.

Fresh Makyaj

Her yıl makyaja yenilikler eklenmekte ve farklı teknikler uygulanmaktadır. 2023 yılında doğal görünümlü makyajlar daha ön planda olmaktadır. Dudaklarda parlak bir görünüm bu sene oldukça sevilmiş ve lipgloss her kadının çantasında ki yerini almıştır. Temiz bir cilt üzerine yokmuş gibi uygulanan kapatıcı ise doğallığı destekleyen bir görünüm sunmaktadır.

2023 Yılının Renkleri

Bu senenin rengi belirlendi ve oldukça da çok sevildi. Viva Magenta, 2023 moda renkleri arasında nefes kesici bir güzelliğe sahiptir. Sadece kıyafetlerde değil dekorasyon ve benzeri noktalarda da sıklıkla karşımıza çıkacak bir renktir. Sıcak ve güzel bir renk olması nedeni ile herkese ve her yere yakışacak bir renktir. Bu nedenle de 2023 yılında Viva Magenta rengine hazır olun.

Etiketler: 2023-moda-trendleri-hakkinda-merak-edilen-her-sey
Mayıs 02, 2023
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR