Kadın Jean Pantolon Alırken Dikkat Etmeniz Gereken 5 Önemli Unsur

Kadın Jean Pantolon Alırken Dikkat Etmeniz Gereken 5 Önemli Unsur

 

Kadın jean pantolon modelleri günlük yada şık kombinlerin vazgeçilmez bir parçasıdır. Her kadının gardırobunda onlarca farklı modeliyle mutlaka yer alan kot pantolonlar zamansız ve modası geçmeyen pantolon modellerinin başında gelir. Her yaştan ve stilden kadının rahatlığı ve şıklığı ile göz alıcı kombinler oluşturmasını kolaylaştırır. Tüm zamanların pantolondan söz edilince akıllara ilk gelen modeli olan jean pantolonlar, onlarca farklı renk ve model seçenekleriyle Lee Cooper’da sizleri bekliyor. 

 

Kadın Giyimde Zamansız Jean Şıklığı

Jean pantolonlar günün her anına uyum sağlayan rahatlığı ve şıklığıyla kadınların yıllardır vazgeçilmez parçaları olarak gardıroplarında yer alıyor. Farklı kesim modeli ve renk çeşitliliğiyle mevsim fark etmeksizin dolabınızdaki tüm kıyafetlerinizle kombinlenebilen kadın  jean pantolon modelleri, tarzınız her ne olursa olsun kusursuz uyumun bir parçasıdır. 

Son dönemlerin trend parçalarından olan boyfriend jean pantolon modelleri ile hem şık hem de sportif kombinler oluşturabilirsiniz. Yüksel bel skinny kadın jean pantolon modellerinden birini tercih ederek zarif bir stile imza atabilirsiniz. Ofis yaşamında yüksek stil sahibi olduğunuzu göstermek için cigarette pantolon modelleriyle benzersiz kombinler oluşturabilirsiniz. 

Kadın Jean Pantolon Alırken Dikkat Etmeniz Gereken 5 Önemli Unsur

Günlük yaşamda kadın giyimin en çok tercih edilen hatta her kadının olmazsa olmazları arasında yer alan jean pantolonlar, onlarca farklı model ve renge sahiptir. Kadın jean pantolon çeşitliliği arasında karar vermekte zorlanıyorsanız öncelikle tarzınıza ve vücut ölçülerinize göre seçimler yapmalısınız. Vücut tipinize göre yapacağınız seçimler duruşunuzu şık ve iddialı gösterecektir. Kadın jean pantolon satın alırken kesinlikle göz ardı etmemeniz gereken beş önemli unsur vardır:  

1. Vücudunuzu İyi Tanıyın: 

Vücut tipinizi çok iyi tanıyor olmanız pantolon seçiminde sizi doğru modele yaklaştıracak en önemli adımdır. Bacak boyunuzun uzunluğu, vücudunuzun şekli gibi detaylar bedeninize kusursuz yakışacak pantolon satın almanızı ve mutlu olmanızı sağlayacaktır. Bacak boyunuz kısa ise yüksek bel pantolonlar bir mucize gibi bacaklarınızı olduğundan daha uzun gösterecektir. 

2. Denemeden Karar Vermeyin: 

Vitrinde ya da reyonda çok beğendiğiniz bir pantolonu alıp eve gittiğinizde umulmadık bir hayal kırıklığı yaşatabilir. Üzerinizde hayal ettiğiniz gibi durmayabilir ya da istediğiniz rahatlığı hissedemeyebilirsiniz. Reyonda gözünüze çok da hoş gelmeyen bir jean pantolon denediğinizde adeta  tam sizin beden ölçülerinize göre tasarlanmış hissi uyandırabilir. Bu sebeple tüm olumlu ve olumsuz sonuçlara mutlaka jean pantolonu deneyerek bir şans vermelisiniz.

3. Marka Değil Rahatlığa Değer Verin

Marka algısı ya da kalitesi kavramlarından uzaklaşıp sırf ünlü bir marka diye gördüğünüz, beğendiğiniz üründen daha sonrasında mutlu olmayabilirsiniz. Pantolonlar gün içerisinde vücudumuzun neredeyse büyük bir bölümünü kapattığı için gün boyu rahatlık sunmasına özen göstermelisiniz. 

4. Esneme Payını Düşünün

Kadın jean pantolon modelleri rahatlık sunması bakımından bazı modellerde esneklik kazandırmak için likralı kumaşlardan üretilir. Kot pantolon satın alırken denediğinizde vücudunuzu tam sardığını görseniz de günlük kullanım esnasında esneme olacak ve bollaşmaya başlayacaktır. Bollaşmadan kaynaklanan potluklar ise şık görünüşünüzü zayıflatabilir. Bu sebeple kadın jean pantolon satın alırken esneme payını mutlaka hesaba katarak bir beden küçük pantolon alabilirsiniz. 

5. Paça Şekli ve Pantolon Boyuna Dikkat Edin

Pantolon satın alırken günlük stil alışkanlıklarınızı da düşünerek hareket etmelisiniz. Gün içerisinde sürekli olarak topuklu ayakkabı giyiyorsanız paça boyu uzun olan modelleri tercih etmelisiniz. Pantolonunuz ayakkabınızı kapatmaz ve kısa kalırsa hoş bir görünüş olmayacaktır. Bacak boyunuz uzun ya da kısa ise beden ölçüsü kadar boy ölçüsüne de dikkat etmelisiniz. Çok beğendiğiniz geniş paçalı bir pantolonu kestirdiğinizde modelde değişiklikler olabilir. Bunun önüne geçmek boy ölçüsüne de mutlaka önem vermelisiniz. 

 

Etiketler: kadin-jean-modelleri
Şubat 03, 2023
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR